Gratis Aanmelden

Hitsige koppels verwennen (47)

TheoEnMarjan (47)

Theo en Marjan aan deze kant. Al jaren getrouwd en al jaren ruimdenkend wanneer het op sex aankomt. Parenclubs, sexfeesten, all the way op de kamasutra beurs. Wij kennen weinig schaamte en genieten enorm van deze vrije vormen van sex. Onze regel was altijd om geen anderen in ons eigen bed te hebben maar met alle moeilijkheden van tegenwoordig zoeken we nu wel iemand die bij ons komt. Of bij wie wij op visite mogen komen.

Maak contact met haar
  1. Naam: TheoEnMarjan
  2. Leeftijd: 47 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Koppel: Ja
  5. Verjaardag: 04/10/1974
  6. Masturberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Hitsige koppels verwennen TheoEnMarjan van 47
KimRonald (38)
★★★★★
Wij zijn een geil stel, qua sex hebben we het goed samen en wij proberen vele dingen uit en zo hebben we ook al vaker een trio gehad. Nu zoeken we weer iemand voor een trio. Een lekkere man of vrouw die ons plezier wil komen vergroten, kom ons maar eens lekker vergezellen in bed.
Hete stellen neuken
Daan-Dirk (44)
★★★★★
Welke man zou mijn Danielle eens lekker willen neuken terwijl ik toe kijk?
Mooie stellen ontmoeten
TramplingQueen (37)
★★★★★
Ik loop over je heen, sta met mijn volle gewicht op je ballen en paal. Ik vertrappel je, verneder je en dat terwijl mijn huidige slaafje toe kijkt. Wie van jullie het braafste is, word beloont door de ander te neuken... Maar hoe dan ook, je krijgt het heel erg zwaar bij mij..
Open-minded koppels verwennen
Lyzetta58 (35)
★★★★☆
Heet, openminded en ervaren stel zoekt naar een man, vrouw of een stelletje voor erbij in de slaapkamer. GEEN 1 op 1 dates hier, als je dat zoekt, zat mokkels die wel willen. Wij zoeken een trio!
Open-minded swingers contacteren
Hotkoppeltje (51)
★★★★☆
Wij zijn een heet koppel en we houden van sex. We zoeken een leuke man (of vrouw) of ander stel om sex mee te hebben. We doen alles, ook orale sex. Maar we hebben er wel zin in dus stuur maar eens bericht
Mooie sex fanaten orgie
TriogewenstDoorSTEL (42)
★★★★☆
Kinky stelletje zoekt een geile man die zin heeft om samen de dame te komen verwennen tot ze echt niet meer kan. Ze kan veel hebben, diep in haar keel, hard in haar poesje en lekker in haar kontje.. Een verdwaalde hand of mond vind ik (de man) niet erg, maar verder dan dat gaan wij samen niet toch? Het draait om de vrouw die eens echt goed door twee pikken verwent moet gaan worden.
Mooie sex fanaten groepsex
Jessica
★★★★★★★★★★
Wij zijn twee studentes en we gaan samen op kamers, maar we hebben geen geld voor de verhuizing. Als jij het voor ons doet, mag je ons beiden hebben, zo lang als je wilt.
Triootje met Jessica
Jobje
★★★★★★★★★★
Mijn slaapkamer moet helemaal opgeknapt worden en ook ik kan wel weer eens een goede beurt gebruiken.. Hebben we een deal? Neem even contact met me op voor de details.
Neuken met anaal met Jobje
Zwaantje
★★★★★★★★★☆
Zou iemand zo vriendelijk willen zijn om de afvoergoot van mijn huis te ontdoen van alle bladeren? Ik heb geen geld om je te betalen, maar ik bied je mijn lichaam voor een uur aan.
Neuken met Zwaantje
Neeltje
★★★★★★★★★★
Ik ben ten einde raad! Mijn dak lekt nog steeds en ik heb geen geld meer voor klusjesmannen. Ik ben daarom bereid te betalen in natura. Maar alleen NA de reparatie!
Neuken met Neeltje
© 2024 heteswingers.nl